Организатори

Банер
БългарскиEnglish
Прес-съобщение 02.11.2010 ПДФ Печат Е-мейл
вторник, 02 Ноември 2010 16:17

Официалната церемония по награждаването в рамките на XXII издание на международния форум за компютърни изкуства, съвременни медии и комуникации "Компютърно пространство 2010” се състоя на 28-ми октомври, четвъртък, в Централен военен клуб, 17 часа. Началото на церемонията бе дадено от приведствие на Президента на Република България. На самото награждаване.присъстваха познати фигури от политическия елит като Димитър Дерелиев - заместник министър на културата, Валентин Радев - заместник министър на отбраната, Галина Бежанска - Директор, Дирекция "Култура" в Столична община, както и редица уважавани експерти, работещи в сферата на уеб технологиите, компютърните изкуства и електронната музика.

Тази година в Компютърно пространство се регистрираха над 100 проекта. Те се състезаваха в категориите: Компютърна графика; Компютърна анимация; Offline multimedia; Компютърна и електронна музика; Web design изкуство и култура; Web design общество и институции; Web design развлечение и хоби; Web design технологии и пазар; Web design информация и медии.
Компетентно жури, състоящо се от експерти в различните области на компютърното изкуство награди следните проекти:

Още...
Номинирани проекти в Компютърно пространство 2010 ПДФ Печат Е-мейл
понеделник, 18 Октомври 2010 11:05

Номинациите за XXII издание на Компютърно пространство са обявени!

Номинациите може да разгледате на посочените по-долу линкове:

Категории: Компютърна графика, Компютърна анимацияКомпютърна и електронна музика, Офлайн мултимедия, Уеб дизайн: изкуство и култура, Уеб дизайн: общество и институции, Уеб дизайн: развлечение и хоби, Уеб дизайн: технологии и пазар, Уеб дизайн: информация и медии.

 

*Победителите във всяка категория, както и носителите на специални награди ще бъдат обявени на Церемонията по награждаване (28-ви октомври), по време на фестивалната програма, 29.10.2010 - 30.10.2010.

 

Част от наградите в Компютърно пространство 2010 ПДФ Печат Е-мейл
четвъртък, 07 Октомври 2010 11:05

Екипът на Компютърно пространство 2010 има удоволствието да Ви съобщи, че тази година форумът има нов партньор – най-голямата хостинг компания в България СуперХостинг.БГ (www.superhosting.bg). СуперХостинг.БГ предоставят награди в рамките на фестивала за най-добрите проекти (1во, 2ро и 3то място) във всяка една от 9те категории на форума. Наградите са под формата на хостинг планове, виртуални сървъри и регистрация на домейн. За да видите подробен списък и описание на наградите, натиснете "Още...". Организаторите на Компютърно пространство 2010 и СуперХостинг.БГ пожелават успех в конкурса на всички участници!

Още...
Компютърно пространство 2010 – ИЗЛОЖБА


Изображения от проекти компютърна графика и компютърна анимация
от Компютърно пространство 2009 и 2010 ще бъдат изложени в продължение на три седмици (25.10.2010 – 14.11.2010) на Моста на влюбените до НДК.

Ето защо, молим всички автори, които регистрират проекти в категории компютърна графика и компютърна анимация да ни изпратят изображения от проектите си с препоръчителни размери на изображението 4308 x 2806 точки, в .jpeg формат, като всяко изображение е по-малко от 5 MB (или всеки и-мейл е по-малък от 5 MB) за да можем да ги включим в изложбата. Ако изпращате няколко изображения, моля изпращайте ги в отделни и-мейли на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Дори и да смятате, че няма да намерите време, помислете пак, защото Ви уверяваме, че ще може да разгледате изложбата! Тя ще бъде поместена на открито, на самия мост и ще е отворена за достъп за всички, които дори само минават оттам на път за работа.

Очакваме Ви!

<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

Новини

Банер

Анкети

Купували ли сте играчки-роботи през последните 12 месеца?